Doktor Knark Is Back In The Town

För mycket att säga, för tom för att få ut allt. Ordbajset är som bortblåst, så jag får lov att fatta mig kort.
Jag önskar att jag uppdaterat bloggen tidigare under veckan eftersom jag då kunde skrivit ett lyriskt inlägg om hur roligt det var att träffa Jenny och Olov och över exalterad jag var över att fara hem snart. Men glädjen har kommit av sig och de senaste dagarna har varit smärre kaotiska.
Under torsdag natt dog Dianes pappa, endast en månad efter att hon förlorat sin mor. Som enda barn, och mitt under flytten. Allting kom av sig, de senaste 2 dagarna har varit allt annat än jag planerade och hoppades på. Nu har jag sagt farväl till Diane och Lara. Jag har gosat med en hund som var lika stor som en björn, typ. Jag sitter hos Erik inne i London, jag ska sova här och sedan checka in på hotell imorgon. Vi har trevligt. Om bara några dagar är jag hemma. Jag är kluven.
Jag får lov att berätta lite mer utförligt om vad som hänt senare, men just nu saknar jag energi. Vi hörs.

Can't Lose

Kära vänner, idag har jag inhalerat nog mycket helium för att fylla en mindre luftballong. För att vila upp mig efter dagens aktiviteter, som bestod av en löprunda och Laras födelsedagskalas, tänker jag se på kvällens match och knäppa en kall en.

Imorgon blir det till att fara in till London för att hänga med Nakenolov och Jenny, vilket ska bli barockt kul! Efter det påbörjas sista arbetsveckan, spännande värre.

Cheers mates

RSS 2.0