The Travelling Song

Den här dagen blandar och ger. Jag kan väl börja med det dåliga för att avsluta med lite sprudlande glädje!

I princip det första som hände på morgonen var att jag repade bilen. Extra tråkigt med tanke på att det egentligen inte är min bil och jag har bara haft den i 3 veckor. Varenda gång jag ser på reporna mår jag dåligt och känner för att spy lite och jo, värdmamman vet inte om det eftersom hon inte kommit hem än. Hon brukar vara väldigt förstående och förnuftig, så förhoppningsvis tar hon det rätt bra ändå.



Nu till det lite roligare sakerna!
Idag var jag och fikade med några av de andra au pairerna i området och jag blev inbjuden till att börja spela i ett handbollslag i en av toppdivisionerna! På onsdag ska jag fara och träna med dem och även fast jag aldrig spelat handboll förr så ska det tydligen gå bra eftersom dom är så dåliga här i England. Oväntat.

Och nu något ännu roligare! Om exakt en vecka far jag till Paris igen! Detta gyllene läge dök upp när jag fick veta att jag kommer få 3 dagar ledigt nästa vecka, vilket öppnar upp helgen på ett helt annat sätt. Jag såg genast vilka möjligheter detta gav och frågade givetvis om det gick bra ifall jag far iväg till Paris då, vilket det gick! Efter att ha pratat om detta med min älskade Sanna så bokade jag hotell samma kväll och tåget dagen efter. Vill ni höra det lilla körsbäret på toppen av den enorma bägaren av awesomeness som denna resa är?

Datumen jag är i Paris är 12-15 februari, detta innebär att jag och Sanna kommer att fira både vår 2-årsdag OCH Alla Hjärtans Dag tillsammans! Kan det bli bättre?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0