The Day Before Tomorrow

Dagen innan den sägenomspunna resan, så många förberedelser som måste göras. Kommer vår hjälte vara klar i tid? Vi får hoppas det.

Dagen började som en vanlig dag, förutom att det inte alls var som en vanlig dag. Dagen började alltså som en speciell dag. Hinder bestegs och uppdrag klarades av med lätthet. Vår hjälte befinner sig i staden Skellefteås hjärta där de senaste strapatserna avklarats, när han plötsligt får syn på sin gode vän Jonas. Jonas, som var en välbyggd ung man med en imponerande fysik, hälsade Elias med ett varmt leende och en maskulin kram! Plötsligt befann de sig på ett hisnande äventyr tillsammans där affärer belägrades och fika besegrades! Men som ni alla vet, så kommer alla goda ting till ett slut och så även detta. Efter den alltför tidiga solnedgången skiljdes de två vännerna åt och saker började gå tyngre för Elias. Han fann sig i ett hopplöst underläge mot städning, packning, tvätt, skjortor och övriga ärenden! En febril kamp tog sin början, en kamp som egentligen inte var så febril eftersom vår hjälte fann sig ganska less på allt det jobbiga som var tvunget att göras. Trots detta lyckades han med nöd och näppe förbereda sig klart vid dagens slut och nu lockade sängen förföriskt på vår hjälte. Sömnen och drömmarnas förtrollade och underbara land.

Vilka faror och äventyr väntar härnäst? Ja, det får ni höra en annan dag!


Kommentarer
Postat av: frida

maskulin kram haha =) tänker på JD & Turk



Lycka till!

2010-01-14 @ 09:12:33
URL: http://fridda.blogg.se/
Postat av: Siri

Bromance <3

2010-01-14 @ 11:35:46
URL: http://sirre.blogg.se/
Postat av: Jonas

Det var ju jag som gav den maskulina kramen till min muskulösa vän! Kommer att följa den berättande historien till slutet!

2010-01-18 @ 22:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0